skip to Main Content
ANMÄL DIG!

ANMÄL DIG!

Nu är anmälan till årets Ethno öppen! Du som vill vara säker på att få plats på årets Ethno kan anmäla dig redan nu och få din plats bekräftad redan under mars månad!

Alla tiders 31:a Ethno inleds med middag torsdag 25 juni kl 18 och avslutas fredag 3 juli med lunch. Du bor och äter på Rättviksskolan där alla workshops också äger rum. Sammanlagt räknar vi med cirka 90 deltagare från 14-15 länder. Några som vi redan nu vet kommer är England, USA, Frankrike. Palestina, Chile – och så för första gången någonsin Sicilien och Haiti!

I år firas som du vet Ethnos 30 årsjubileum med en stor festival i Rättvik 3-4 juli. Är du med på Ethno så har du möjlighet att stanna över festivalen om du har lust. Och vill du vara volontär och hjälpa till så är festivalpass, mat och husrum gratis under festivalhelgen!

Är du medlem i ett landskapsförbund, anslutet till SSR så har du möjlighet att få stipendium för att delta på Etrhno så prata i så fall med det förbund du är medlem i.

Årets ledare på Ethno är Sandra Marteleur, fiol, Natasja Dluzewska, fiol och sång, Anna Gustavsson, nyckelharpa, Sofia Tåhlin, slagverk, Daniel Reid, saxofon och Peter Rousu, gitarr. Ung ledare är Kalle Eriksson, bas.

Sista anmälningsdag är 15 maj men det kan vara klokt att anmäla sig tidigare än så. Erhno arbetar för jämvikt mellan könen och så en bra blandning av instrument på lägret.