skip to Main Content

ETHNO ELLER INTE ETHNO?

Ja hur blir det egentligen med Ethno 2021? Nu när coronasituationen inte ljusnar så snabbt som man hoppas och vaccinet dröjer?

Ja den som det visste! Vi hoppas naturligtvis in i det sista att kunna göra ett Ethno i år. Helst ett stort Ethno med deltagare från hela världen men kanske i andra hand ett mindre Ethno med deltagare från Europa eller kanske enbart från Skandinavien.

Vi hoppas kunna fattat beslut om Ethno och även om festivalen EthnoFest i slutet av april. Vi hoppas att signalerna då ska vara så tydliga så att vi kan förutse hur sommaren blir. Om smittan börjar minska och vaccineringen kommit igång. Om gränserna ser ut att bli öppna – eller om det har kommit en fjärde våg och förstör alltihop.

Tills dess – håll ut och följ alla rekommendationer så att vi blir av med denna eländiga pandemi!

Tills dess går det förstås utmärkt att anmäla sig till Ethno eller köpa biljett till Ethnos konsert eller hela EthnoFest. Alla avgifter och biljetter återbetalas självfallet om vi är tvungna att ställa in längre fram. När detta skrives har vi ungefär 50 anmälda till Ethno så det är många som vill vara med. Och som tillsammans med oss håller tummarna för att vi ska kunna ses i juli.