skip to Main Content

Ethnoturnén rullar på

10-24 november pågår årets turné med Ethno on the road. En turné som är lite längre än vanligt och dessutom går långt upp i Norrland i slutet av november.

Gustav Andrén fick med kort varsel hoppa in i turnégruppen med sin saxofon sedan Alicia Jardine tyvärr fått förhinder. Detta har dock gått friktionsfritt och nu är det ett sammansvetsat gäng med humöret fortfarande på topp som avslutar årets turné i Övik, Umeå och Piteå.

Så här lät och såg det ut när Ethno On The Road inledde turnén i Leksands kulturhus 10 november:

Här är ett klipp från spelningen på Lyran i Skattungbyn i lördags:

Gustav släpper loss sin saxofon och ger järnet på ”Ethno on the road” från deras spelning i Skattungbyn :)#ethnosweden @gustavandrenn

Publicerat av Magnus Andersson Söndag 18 november 2018

Ethno On The Road avslutar alltså årets turné på världsmusikfestivalen i Piteå 23-24 november där man bjuder på skolkonsert på fredagen innan festivalens invigning och på lördagen har en workshop med start kl 10 innan den avslutande konserten på kvällen. Innan dess kan du höra bandet i Umeå på Valhalla torsdag kl 19 med en workshop i samma lokal under eftermiddagen och så  onsdag 21 nov i Örnsköldsvik där gruppen delar scen med Ahlberg, Ek & Roswall på Thuleteatern på kvällen.