skip to Main Content

Stötta Ethno med respengar!

De gamla ethnodeltagarna i stödgruppen Ethno Experience jobbar för att kunna bjuda in två fantastiska indiska musiker till årets Ethno. Detta gör man genom att samla in pengar via s k crowd-funding. Vill du vara med och hjälpa till? Är du en före detta deltagare eller förälder till deltagare som vill göra Ethno ännu häftigare i sommar – här har du chansen! Skänker du en större summa bjuder vi på biljetter till Ethnos konsert i sommar!

Amulya Shastri är en 22-årig sångerska från New Dehli. Hon började lära sig Carnatic Classical music när hon var 6 år gammal och hon tycker också om att experimentera med regional folk musik och Hindustani Classical music. Hon vill åka till Ethno för att lära sig musik från människor med olika bakgrund och vara en del av det kultrurella utbytet som Ethno är.

Satyendra Singh Solanki är en 26-årig santoor-spelare från Bhopal. Han spelar Hindustani Classical music och har också fått träning i Dhupad style music. Han har framträtt på många festivaler och prisats för sin musik. Nu vill han ta med sig sin santoor till Sverige och dela sin musik med andra och lära sig musik från olika kulturer.

Här är länken till insamlingssidan – tack för att du vill vara med! Och tack till våra vänner i Ethno Experience för hjälpen!

http://www.crowdculture.se/se/projects/two-indian-musicians-to-ethno-sweden