skip to Main Content

Anmäl dig nu!

Redan många anmälda till årets Ethno! Anmäl dig före 10 mars för att kanske bli antagen redan i mitten på mars!

Anmälningarna strömmar in till årets Ethno. Sista anmälningsdag är 15 maj men redan nu är kanske nära en tredjedel av platserna preliminärt besatta. Och det är spännande grupper från hela världen som vi försöker få med på årets Ethno.

Från USA kommer minst åtta deltagare i år. Vi har också anmälningar från bl a Belgien, Frankrike, Litauen, Tyskland, Irland och England. Vi har som vanligt ett utbyte med både Kroatien och Estland och så kommer studieförbundet Bilda att som vanligt bjuda in två deltagare från Palestina.

Vi jobbar också med spännande grupper från Asien, Afrika och Sydamerika – och så kommer ju det fantastiska stödet till Ethno World från den amerikanska sponsorn att innebära att vi får minst fem deltagare via det bidraget. Vi räknar också med att organisationen Songlines ska förse oss med unga invandrande musikanter, precis som de två senaste åren.

Är du medlem i ett svenskt spelmansförbund har du möjlighet att få halva avgiften täckt av Sveriges Spelmäns Riksförbund – kolla med ditt landskapsförbund så får du veta mer!

Och som sagt – är du anmäld senast 10 mars har du möjlighet att bli antagen redan en vecka senare! Ett bra sätt att vara säker på att få plats i sommar!

Bilden: Otis från Mozambique och Eduardo från Brasilien i duon Mbirofonia kommer till Ethno i sommar om allt går som det ska!