skip to Main Content

EthnoFest 2020!

3-4 juli 2020 firar vi Ethos 30:årsdag med ett stort musikkalas i Rättvik! Med internationella gäster, jam, workshops, spel på stan, utställning och film. En riktig ethnofest som avslutar nästa års Ethno Sverige!

Det blir alltså ett alldeles speciellt Ethno 2020. Det avslutas med den sedvanliga ethnokonserten torsdagen 2 juli men när vi packar ihop på fredagen så börjar i stället EthnoFest i Rättvik! Vi har bokat hela Rättviksparken där det blir fest och jam på flera scener under fredagen, workshops, mindre konserter, filmvisning och spel på stan under hela lördagen innan den stora jubileumskonserten tar vid på kvällen. Där kommer många etablerade gamla ethno-deltagare att synas, liksom en rad särskilt inbjudna internationella gästartister – alla med ethnokoppling förstås.

Många spännande namn har redan hört av sig och vill komma – så detta kommer att bli en ethnohelg man inte vill missa. Deltar du i Ethno 2020 så får du förstås stanna kvar även under EthnoFest. Har du varit med på Ethno någon gång kommer du att få rabatt på biljetter och masslogi.

Mer information kommer förstås!

PS: På bilden alla som var med på Ethno Sverige 1998. Ni kommer väl tillbaka nästa år?

PS: ETHNOFEST KOMMER ATT ARRANGERAS 9-10 JULI 2021 MED I PRINCIP SAMMA PROGRAM. MER INFORMATION KOMMER...