skip to Main Content

Lena Willemark till Ethno!

Nu är det klart – Ethno Sverige får synnerligen fint besök i sommar. Årets gästledare  är ingen mindre än Lena Willemark!

Lena från Älvdalen, en av Sveriges absolut främsta folksångerskor, aktiv i grupper som Frifot och Systerpolskan men också solist och kompositör i en rad prestigefulla sammanhang, gästar Ethno som i år lägger extra tonvikt på vokal tradition.

Lena kommer att vara med under två dagar mot slutet av årets läger – först med en heldag där hon bl a kommer att ha ett seminarium om sin karriär som kvinnlig sångerska och musiker. Här blir det många tips och goda råd plus möjlighet att ställa frågor förstås.  Därefter kommer Lena att lära ut en sång till hela Ethno som hon sedan kommer att framföra med hela jättekören Ethno på Ethnos egen finalkonsert i Rättvik! Mellan varven kan det nog tänkas bli lite kulning och annat också…

Är du alltså sångare så är årets Ethno det Ethno du verkligen inte vill missa! Lena är redan supertaggad för detta uppdrag och vi är lika taggade att se – och HÖRA – vad Lena kan hitta på med Ethno Sverige 2018! Ett unikt tillfälle  för er alla att få sjunga med och lära av en sådan superstjärna.

Anmäl dig HÄR så snart som möjligt men senast 15 maj.