skip to Main Content

Välkommen till EthnoFest!

Kan man inte fira Ethno 30 år så får man väl satsa allt på 31-årsjubileet i stället?

Så resonerar Folkmusikens hus och JM International och gör alltså ett nytt försök att få till stånd Ethnos alla tiders största, internationella festival. 9-10 juli är den helg du ska boka för att inte missa detta unika jubileum. Och platsen är förstås Rättvik, precis som i den ursprungliga planen.

Idag släpper vi biljetterna till festivalen – och till ett rabatterat pris som gäller året ut dessutom!

EthnoFest äger alltså rum direkt efter årets Ethnoläger i Rättvik och du som vill åka på svenska Ethno (1-8/7) kommer förstås att få möjlighet att stanna kvar och vara med också på festivalen för en billig penning.  Festivalen äger rum i Rättviksparken under två dagar och avslutas med en galakonsert på lördagen med bl a Frifot, Världens Band, Mattias Pérez & Nano Stern, Ethno in Transit, Lidija Dokusovic Trio m fl på scen.

Det blir också flera separata konserter i Rättvik med bl a Spöket i köket, workshops, mini-ethno, utställning, film och mycket annat. Läs mer om hela programmet på ethnofest.se. Mer information kommer förstås på hemsidan i vinter!

Det finns tre sorters festivalbiljetter: 1) lördagsbiljett 2) festivalbiljett fredag-lördag, 3) Festivalbiljett Plus där även Ethno Sveriges konsert kvällen innan festivalen ingår.

  • Du som har någon koppling till Ethno som f d deltagare, organisatör, ledare, volontär etc har möjlighet att köpa biljett till extra lågt pris HÄR.
  • Du som inte har den kopplingen utan bara vill vara med om detta jubileum och kanske jamma med kan köpa dina biljetter i webbshoppen här på Folkmusikens hus – HÄR.