skip to Main Content
Ethno 2013

Ethno just nu

Känns det tomt att inte ha ett sommar-Ethno att se fram emot? Det finns dock lite lindrande musikalisk medicin på nätet att ta del av.

Det nätverk som Ethno är en del av, Ethno World som drivs av JM International, bjuder på nätbaserade kurser med ledare och erfarna deltagare från olika Ethno. The Hope Sessions är namnet på deras workshops som du hittar på Ethno World Facebook – www.facebook.com/ethno – det är bara att haka på om du är sugen på att lära dig något nytt eller lyssna på bra musik.

Ethno Experience heter en grupp som består av gamla ethnodeltagare som ägnar sig åt att stödja Ethno Sweden på olika sätt. Nu har man dragit igång en podcast kring Ethno där man pratar och spelar och umgås. Den går också att hitta på Facebook – www.facebook.com/ethnoexperience. Och vill du bli medlem och på det sättet stötta Ethno ännu mer så gör det, det kostar inget men varje medlem ger EE mer möjligheter att hjälpa Ethno på olika vis.

Om Coronan släpper sitt tag om oss alla lite mer så försöker vi göra en turné med Ethno on the road i höst. Sandra Marteleur och Peter Rousu är våra ledare och tillsammans kommer vi att plocka ut fem deltagare från tidigare Ethno som då får åka ut och spela tillsammans under två veckor. Turnéperioden är 3-21 november med start på Folkmusiknatta i Falun och avslutning på Piteå världsmusikfestival.

Alltid något att se fram emot!