skip to Main Content

ETHNO STÄLLER IN!

Ethno ställer in

Det är med tungt hjärta som vi nu tvingas meddela att vi ställer in sommarens Ethno och jubileumsfestivalen EthnoFest. Läget med den pågående pandemin i världen skapar en så stor osäkerhet inför sommaren att det är meningslöst att fortsätta planeringsarbetet. Dessutom handlar detta ytterst om att inte äventyra människors liv och hälsa.

Ethno kommer förstås tillbaka med nya och som vi hoppas friska krafter 2021 och  det gör glädjande nog även den planerade jubileumsfesten EthnoFest.  Så alla ni som redan nu börjat ladda för att fira Ethno 30 år får ladda lite till och fira världens häftigaste 31-åring i stället!  Ethno äger rum 1-9 juli nästa år och EthnoFest 9-10 juli. Vi har redan fått klartecken från en rad bokade artister att de kommer…

Ethno on the road är den lilla turnéversionen av Ethno. Vi försöker genomföra den planerade turnén även i år, 7-22 november (start på Folkmusiknatta i Falun och slut på Piteå Världsmusikfestival) och kommer att plocka ut deltagare från tidigare Ethno till denna turné. Det går att boka konserter/workshops – hör av er.

BILJETTER OCH ANMÄLAN:

Du som anmält dig till Ethno eller köpt biljett till EthnoFest eller Ethnos konsert får ett mail med information om hur vi hanterar din anmälan/biljett.

Du som anmält dig till EthnoFest som gammal deltagare via Mubazar kommer också att kontaktas med möjlighet att behålla biljetten eller få pengarna tillbaka.

Håll er friska nu och håll musiken i gång så ses vi på andra sidan Coronan!